Calamiteitenservice

Calamiteitenservice
Calamiteitenservice

Bouwbedrijf Luitjes Projectbouw heeft een ruime ervaring met het uitvoeren van calamiteiten diensten.
Door onze eigen calamiteiten afdeling zijn wij in staat om een complete oplossing te bieden na een calamiteit. Van eerste noodhulp tot en met bouwkundig herstel, wij regelen het allemaal. Inclusief het daarbij horende herstel van eventuele elektra, installatie voorzieningen, maar ook het interieur kunnen wij geheel voor u dan wel voor uw verzekering maatschappij verzorgen.

Met enige regelmaat voeren wij zowel kleine als grote herstelwerken uit na een calamiteit, denkt u hierbij aan de herstel na een brand ,of een nood melding na een inbraak. Ook na een (soms grote) lekkage brengen wij alles bouwkundig in goede staat terug.

Wij hebben een eigen 24/7 dienst (06-22199871).
Dit alles maakt van ons een deskundige en betrouwbare partner voor het oplossen van alle schades die zijn ontstaan door brand, storm, inbraak of wateroverlast.
Service

Luitjes Projectbouw biedt u een Snel Herstel service op maat als het gaat om herstel van alle soorten schades na een calamiteit. Na contact met Luitjes  Projectbouw zorgt de voor u aangewezen schademanager ervoor dat het gehele proces van opname, (nood)herstel, herstel werkzaamheden, administratieve en financiĆ«le afwikkeling en de (na)controle op de werkzaamheden geregeld is.

De schadeherstelmanager van Luitjes Projectbouw houdt u gedurende het schadeherstelproces op de hoogte van de ontwikkelingen en resultaten.

Uitvoering
Luitjes Projectbouw Bouwherstel heeft voor alles een passende oplossing gepaard met daadkracht, efficiency en flexibiliteit.

  • Reconditionering
  • Herstel bouwkundig
  • Elektra voorzieningen
  • Installatie voorzieningen
  • Schilder/stukadoor werkzaamheden
  • Tegelwerkzaamheden
  • Vloer en interieur