Afwerking

Afwerking

Luitjes Afwerking voert in eigen beheer alle soorten afwerking uit. U kunt bij Luitjes Afwerking o.a. terecht voor stucwerkwerk, beglazing, behangwerkzaamheden.

Voor adequate afwerking is het belangrijk dat het vakkundig wordt uitgevoerd. Vakkundigheid staat bij Luitjes Projectbouw voor kwaliteit, deze twee eigenschappen bevorderen de levensduur van uw kostbare woning en het wooncomfort.

Een gunstige en kwalitatieve oplossing voor al uw afwerking-opdrachten, is wat Luitjes Projectbouw u kan bieden.

Beglazing

Onze afdeling Afwerking van Luitjes Projectbouw biedt u een compleet pakket diensten aan. Of het nu gaat om enkele beglazing, isolerende beglazing of specialistische beglazing, wij bieden voor elke situatie de juiste oplossing.

Ook voor schade door lekkage, weersinvloeden of ongelukjes kunnen wij spoedreparaties uitvoeren waardoor alles weer snel hersteld wordt.
Voordelen van HR++ dubbel glas:
- De woning krijgt een gunstiger energielabel
- Inbraak- en geluidwerend
- Meer wooncomfort

Stucwerk

Traditioneel stucwerk is de verzamelnaam voor het met de hand aanbrengen van pleisterwerk aan wanden en plafonds. Bij traditioneel stucwerk wordt gebruik gemaakt van gips of cementgebonden materialen.
Bij machinaal stucwerk wordt het gips met een machine op de muren gespoten in verschillende laagdiktes en vervolgens glad afgewerkt

Industrieel design is de afgelopen jaren extreem populair geworden. We komen deze interieurstijl vooral tegen in nieuwbouwwoningen, maar ook bij een aantal oudere panden. De muren van de badkamer, wc en de keuken lenen zich uitstekend voor dit stucmortel. De betonlook is een perfecte pleister als het om vochtige ruimtes gaat zoals de badkamer en het toilet. Naast de badkamer is het aanbrengen van een betonlook pleister ook mogelijk in uw keuken, waardoor tegels overbodig worden.
In beide situaties creëert u een strak en vooral zeer functioneel design dat bovendien erg lang meegaat

San Marco is een nieuw product om de wand mee af te werken. Of je nu gaat voor een marmer effect, voor Venetiaans stucwerk, leisteen of een krokodillenlook, met de wandafwerkingen van San Marco is het allemaal mogelijk. Het product is te krijgen in veel verschillende kleuren waardoor het altijd past bij uw interieur. Door creatief te zijn met de kleuren en de technieken wordt er een uniek, exclusief stukje werk afgeleverd..

Behangwerk

Behangen is een ambacht. Het vraagt om vakmanschap en precisie. Zeker als u kiest voor behang met een doorlopend dessin, of het nu strakke lijnen, een complete foto, weelderige bloemen of klassieke medaillons zijn. Het behangwerk is dan ook één van onze specialismen. Al meer dan 20 jaar geven we als behangers vertrekken in woningen en bedrijfspanden een eigen sfeer. Dat doen we met gevoel voor styling, gezond perfectionisme én plezier.