Droging

Droging
Droging

Luitjes Projectbouw staat bekend als droogspecialist voor de kop van Noord Holland vanwege onze ervaring in herstel van de gevolgen van waterschade, door bijvoorbeeld een lekkage, overstroming of extreem harde regenval. Onze droogoplossingen en de continue controle op het drogingsproces door onze Luitjes Projectbouw specialisten leiden tot een snellere afronding van projecten. Dit voorkomt extra overlast voor klanten en onnodige herstelwerkzaamheden en alle kosten die hiermee gemoeid gaan.
Als er sprake is van waterschade of een hoog vochtigheidsgehalte raken materialen vaak doorweekt of zorgt de vochtige lucht voor kwaliteitsverlies in vocht aantrekkende materialen. Hierdoor kan schimmelvorming, roestvorming en aantasting van de structuur en constructie ontstaan.
Daarom wordt de voortgang van het droogproces regelmatig gecontroleerd en geregistreerd om ervoor te zorgen dat uw bezittingen daadwerkelijk in de oorspronkelijke staat worden hersteld. Een van onze droogspecialisten zal regelmatig metingen bij u verrichten. In sommige gevallen is het ook mogelijk om op afstand te meten.
De drogers van Luitjes Projectbouw werken zeer efficiĆ«nt. Ze voldoen aan de huidige wet- en regelgeving en worden onderhouden door ervaren en deskundige technici. Op het gebied van tijdelijke klimaatoplossingen biedt Luitjes Projectbouw ook tijdelijke koeling en tijdelijke verwarming aan.
 
We werken met de beste apparatuur waar onder:
-          Corroventa 
-          Dryfast