Service en onderhoud

Service en onderhoud

Elke vorm van onderhoud wordt bepaald door de beheerdoelen van de opdrachtgever(s). Doelen die vervolgens vertaald worden in resultaatverplichtingen voor de uitvoerder. Om hieraan op een effici?nte manier te voldoen, is het noodzakelijk invloed te hebben op alle factoren die van invloed kunnen zijn op het eindresultaat. Vanuit deze visie is ons schilder/onderhoudbedrijf uitgegroeid naar een organisatie die niet alleen de verantwoordelijkheid wil nemen voor het onderhoud, maar voor de instandhouding van het totale gebouw, zowel de binnen- als de buitenkant. De successen die we in de afgelopen jaren hebben geboekt en nog steeds boeken, tonen aan dat deze filosofie in de praktijk werkt.

Of het nu gaat om een verbouwing, schilderwerk, het uitvoeren van een badkamer- of keukenrenovatie, om 1 gebouw/woning of 100 woningen; luitjes projectbouw is zich bewust van de impact die de werkzaamheden hebben op de bewoners en gebruikers van gebouwen. Renoveren is geen kunst, maar de manier waarop wel! Groot onderhoud, renovatieprojecten en verbouwingen zijn vaak ingrijpend. Dankzij jarenlange ervaring in het uitvoeren van werkzaamheden in vastgoed waar de bewoners en gebruikers aanwezig zijn, is Luitjes projectbouw als geen ander in staat om projecten te realiseren met een minimale overlast.

Naast onze rol als partner bij grote onderhoudsprojecten verzorgen wij ook mutatie- en serviceonderhoud.
Is er sprake van storm-, inbraak of waterschade ? Onze Calamiteitenservice 24/7. biedt u een passende oplossing voor het snel afhandelen van de meldingen en klachten